Hejsan på er!

Veckan har varit inspirerat av Aviciis fantastiska sånger , vi har hedrat hans minne med att dansa till hans låtar, sjunga dem och prata  om housemusik.

Ettor har fortsatt dansa Despacito och har tränat sånger till skolavslutning. Vi har berikat vår sångreperotar med en växelsång Zum, gali, gali som vi har utvecklat med olika rörelser.

Tvåor har fått kunskaper om housemusik, vi har sjungit, dansat och klappat takten.

Treor har utvecklat sin förmåga att resonera över musik, vi har dansat och har tränat en psalm Den blomstertid nu kommer.

Fyror har avslutat sina sista redovisningar av soundtrack, de har tränat en ny dans, har repeterat olika begrepp och har valt egna utvecklingsområden. Några grupper har påbörjat sina små projekt med Garageband, några har tränat och sjungit framför gruppen.

Femmor har lyssnat på Aviciis sånger och har spelat olika valinstrument: flöjt, gitarr och piano. De som har valt att arbeta med digitalt verktyg har valt att skapa musik från olika genrer.

Sexor har spelat trummor till en afrikansk sång, har dansat till latinska rytmer, har utvecklat sin förmåga att spela gitarr och piano.

Glad Valborg och riktig skön helg på er alla!